Een nieuwe gebeurtenis toevoegen aan de agenda kan op meerdere manieren. Ga via het Dashboard naar de agenda en klik op de "Gebeurtenis toevoegen" knop. Ook is het mogelijk om direct op het juiste tijdstip te klikken.

Beide manieren openen hetzelfde scherm, alleen is bij de eerste manier de dag en het tijdstip overgenomen van de klik-actie.

Vul nu de gegevens in om de gebeurtenis aan te maken, kies er eventueel voor om de gebeurtenis te laten herhalen. Bijvoorbeeld een maand lang wekelijks.

Voeg eventueel nog één of meerdere paarden toe aan de gebeurtenis. De gebeurtenis wordt dan ook op de agenda’s van de toegevoegde paarden getoond.

Als laatste kun je nog de betrokken personen toevoegen. Toegevoegde stalleden (gebruikers) krijgen dan automatisch een notificatie.