Permissies instellen per paard

updates

Wij zijn van mening dat je nooit genoeg informatie met elkaar kunt delen als het gaat om de verzorging van de dieren op stal, maar het kan voorkomen dat je bepaalde informatie liever alleen met je vaste team van verzorgers deelt.

Vooral op grotere stallen is het soms ook niet nodig om alle updates van alle paarden te ontvangen en daarom hebben we een aantal nieuwe functies toegevoegd aan Stalmanager.

Allereerst is het nu mogelijk voor staleigenaren en stal-administrators om per gebruiker te bepalen tot welk paard deze volledige toegang heeft of slechts beperkte toegang. Ga hiervoor naar gebruiker beheren en selecteer permissies.De belangrijkste veranderingen:
  • Volledige toegang is eigenlijk wat iedereen tot nu toe op ieder paard had. Standaard heeft dus nu iedereen op stal volledige toegang tot ieder paard.
  • Beperkte toegang geeft nog steeds toegang tot het logboek, voedingsschema en contacten van het paard (zo kan iedereen altijd de juist voeding geven of de juiste contacten bellen in geval van nood).
  • Health Checks, Specialisten verslagen en Documenten zijn wel afgeschermd voor gebruikers zonder volledige toegang. Ook is het met beperkte toegang niet mogelijk om de details van een paard te openen en te bewerken.


Naast het beperken van toegang tot bepaalde informatie, kunnen gebruikers met volledige toegang tot een paard per log bepalen of deze zichtbaar is voor de gehele stal of alleen bepaalde gebruikers. Wanneer er vanaf het logboek van een paard een nieuwe log wordt aangemaakt wordt de optie getoond om het bericht alleen zichtbaar te maken voor gebruikers met volledige toegang.

Dit ziet er zo uit:

Door te kiezen voor deze nieuwe optie wordt het bericht niet getoond voor gebruikers zonder volledige toegang tot het betreffende paard. Gebruiker met volledige toegang tot het paard zien een icoontje bij het bericht staan om hen te informeren dat het bericht beperkt zichtbaar is.

Het oogje geeft een indicatie van beperkte zichtbaarheid:


Relevante help-artikelen:

Stalmanager zelf proberen?

14 dagen proberen zonder verplichtingen.