Beheer contacten

Zorg dat iedereen op stal toegang heeft tot de juiste contactinformatie. Het is belangrijk dat iedereen altijd de juiste personen kan bereiken, zeker bij een noodgeval.

Met Stalmanager kun je eenvoudig alle contacten op stal bewaren. Je kunt eenvoudig personen koppelen aan het dossier van een paard en hierbij aangeven welke relatie de persoon met ieder paard heeft.

Contacten
Paardendossier

Ieder paard een eigen dossier

Leg voor ieder dier een overzichtelijk dossier aan. Ieder dossier is voorzien van een voorblad met basisgegevens een overzichtelijke historie.

Elk dossier bevat onder andere:

  • Een eigen logboek
  • Contacten
  • Specialistenverslagen
  • Documentenbeheer
  • Een eigen voedingsschema


Een overzichtelijk logboek

Neem afstand van je oude whiteboard en vergeet de rommelige WhatsApp groepsgesprekken. Het Stalmanager logboek geeft overzicht in alle communicatie op stal.

Het logboek heeft geen limiet in opslag en alle historie blijft daarom gewoon beschikbaar, ook als je jaren verder bent. Je weet namelijk vooraf niet altijd, welke informatie later belangrijk kan zijn.

Koppel een bericht aan personen, paarden en met behulp van categorieën vind je altijd de juiste bericht weer terug. Zie het als de persoonlijke tijdlijn van jouw stal.

Logboek
Gezamelijke agenda

Gezamelijke agenda's

Betere planning zorgt voor betere verzorging.

Maak eenvoudig meerdere gedeelde agenda's aan, bijvoorbeeld voor de verzorging, het gebruik van de piste of om aan te geven wie er aanwezig is op stal.

Koppel afspraken en gebeurtenissen eenvoudig aan de paarden en personen op stal en stuur automatische herinneringen via e-mail of de Stalmanager app.

Altijd de juiste voeding

Met de ingebouwde voedingsschema's weet iedereen op stal wat iedere paard te eten krijgt. Dit is vooral handig wanneer er verschillende personen zijn die voerdienst hebben. 

Ieder paard heeft een eigen rantsoen, welke eenvoudig kan worden aangepast. Iedere aanpassing kan automatisch in de historie worden opgenomen, zodat altijd terug te vinden is hoe het rantsoen er een jaar eerder uitzag.

Voertrog
Specialisten

Specialistenverslagen

Het laatste bezoek van de hoefsmid, paardentandarts of uitslag van een bloedonderzoek - sla het op in Stalmanager.

Of het nu gaat om een regulier bezoek, foto van een verwonding of rapport in PDF - het is allemaal even gemakkelijk op te slaan. Je weet nooit wanneer je het opnieuw nodig hebt en het is altijd binnen enkele seconden terug te vinden.

Iedereen op de hoogte

Zeker de afgelopen tijd hebben we gezien hoe belangrijk het is om iedere op de hoogte te houden. Tijdens Covid kon niet iedereen tegelijk op stal aanwezig zijn en was communicatie belangrijker dan ooit. 

Met mededelingen, notificaties en herinneringen zorg je zonder extra moeite dat iedereen op de hoogte is en de juiste personen een bericht ontvangen zodra dit nodig is.

Iedereen op de hoogte
Devices

Beschikbaar op al je apparaten

Stalmanager is via de webapplicatie beschikbaar op alle apparaten. En voor extra functies onderweg zijn er de Stalmanager apps voor iOS en Andoid.

Stalmanager wordt volledig aangeboden vanuit de Cloud en alle gegevens worden veilig opgeslagen en versleuteld verzonden. Wij zorgen voor de back-ups zodat je dit niet zelf hoeft te doen. Wel zo prettig!

Probeer het zelf

Klaar om jouw stal en team naar het volgende niveau te brengen? Je kunt Stalmanager zelf eenvoudig proberen door een proefperiode te starten. De proefperiode is geheel vrijblijvend en verloopt vanzelf. 

Bij onze proefperiode doen we niet aan verplichte sales calls, eindeloze vragenlijsten of achterlaten van betaalgegevens.

Stable settings

Stalmanager zelf proberen?