Stalmanager 3

updates

De nieuwe versie van onze webapp is uit: Stalmanager 3! Deze geheel nieuwe versie van onze webapp maakt navigeren een stuk gemakkelijker. Een belangrijk onderdeel van het nieuwe ontwerp is dan ook het nieuwe menu. Door het menu is beter zichtbaar in welk onderdeel de app je bezig bent en keer je makkelijker terug naar waar je vandaan kwam.

Zoeken en filteren

Verder hebben we in alle overzichten en lijsten standaard een aantal handige filters opgenomen. Met de filters kun je makkelijker een overzicht van maken van een bepaalde groep paarden of de voedingsregels printen per paardengroep of stal. Ook kun je nu veel sneller het de juiste berichten in het logboek terugvinden, dit is vooral handig voor als je Stalmanager al een aantal jaar gebruikt.

Paardendossiers

We hebben ook de paardendossiers onder handen genomen. Veel acties zijn nu direct uit te voeren vanuit het dossier en is het niet meer nodig om verschillende pagina’s te openen om een compleet beeld te krijgen van de laatste status van een paard. En voor de metingen van schofthoogte en gewicht is nu de historie met grafiek te tonen.

Stalagenda

Onze veel gebruikte stalagenda hebben we ook aangepakt en een stuk meer ruimte gegeven op het scherm. Steeds meer stallen gebruiken grotere schermen, laptops en tablets voor de gezamenlijke agenda en hebben hierdoor meer overzicht. Daarnaast is het nu mogelijk om zelf kleur labels te maken en verschillende soorten activiteiten een kleur in de agenda te geven. Ook kunnen er meerdere agenda’s aangemaakt worden, handig voor bijvoorbeeld training, aanwezigheid of planning van de buitenbak of weidegang.

Ook hebben we op veel plaatsen kleine en grotere verbetering doorgevoerd. Ga dus snel aan de slag met de nieuwe versie - wij zijn benieuwd naar de bevindingen!


Stalmanager zelf proberen?

14 dagen proberen zonder verplichtingen.