Stalmanager is leuker als je samenwerkt

tips

Bij Stalmanager draait het bijna allemaal om samenwerken. Deel kennis en belangrijke informatie over de paarden. En registreer de dagelijkse gang van zaken. Wie heeft er vorige week vrijdag gevoerd? Wanneer is de hoefsmid geweest? Hoe verliep de training en wie was erbij? Kortom samenwerken is gemakkelijk met Stalmanager, maar hoe nodig je iemand uit?

Klik rechtsboven op je naam en vervolgens op ‘Instellingen’.



In het instellingen-menu vindt je de link ‘Gebruikers uitnodigen’. Klik het menu-item aan en klik vervolgens op ‘Gebruiker uitnodigen'.



Het enige dat je nog nodig hebt is een e-mailadres om de uitnodiging naar te versturen. Bepaal ook of je nieuwe stal-lid ‘Administrator’ wordt of gewoon gebruiker. Administrators kunnen bijvoorbeeld zelf ook nieuwe gebruikers uitnodigen. Wees gerust, dit kun je later ook nog veranderen.



Dat is het! Je nieuwe stal-lid, krijgt direct een uitnodiging in zijn of haar mailbox met een link naar je stal. Wanneer iemand je uitnodiging heeft geaccepteerd zal er automatisch een welkomstbericht in het logboek worden getoond.

Stalmanager zelf proberen?

14 dagen proberen zonder verplichtingen.